Sekretesspolicy för MEWS: MEWSfai App

Ikraftträdandedatum: 5 maj 2024

Introduktion

Välkommen till MEWSfai: MEWSfai App. Vi prioriterar skyddet av din integritet. Denna integritetspolicy beskriver de typer av information vi samlar in via vår mobilapplikation och förklarar hur vi använder den. Med tanke på att vi inte skaffar några personuppgifter är tillämpningsområdet för denna policy begränsad.

Information vi samlar in

Vi samlar inte in några personuppgifter eller information från våra användare. Alla beräkningar, utvärderingar och andra funktioner i appen bearbetas lokalt på din enhet.

Användning av din information

Med tanke på att inga personuppgifter samlas in, finns det ingen användning av sådan information att beskriva. Alla indata och beräkningar är begränsade till din enhet och överförs inte till oss eller någon tredje part.

Avslöjande av din information

Vi varken samlar in eller sprider någon personlig information eftersom vi inte samlar in sådan information.

Säkerhet för din information

Eftersom vi inte samlar in någon personlig information från våra användare, lagras eller överförs ingen data över internet. Säkerheten för din information skyddas i sig genom att den inte samlas in eller delas.

Policy för barn

Vår app begär inte information från någon användare, inklusive barn under 13 år.

Ändringar av denna integritetspolicy

Vi kan komma att revidera denna integritetspolicy med jämna mellanrum. Den uppdaterade versionen kommer att anges med ett ändrat ”Reviderat” datum och kommer att träda i kraft så snart den är tillgänglig. Du rekommenderas att regelbundet granska denna sekretesspolicy för eventuella ändringar.

Kontakta oss

Om du har några frågor eller rekommendationer angående vår integritetspolicy, kontakta oss gärna på ‘kamal.dr@gmail.com’.

Medfai är en banbrytande medicinsk app designad för att effektivisera tillgången till sjukvård. Med användarvänliga funktioner underlättar det schemaläggning av möten, medicinspårning och virtuella konsultationer. Medfai ger användare möjlighet att hantera sin hälsa på ett bekvämt sätt, vilket främjar en sömlös koppling mellan patienter och vårdpersonal i den digitala eran.

Användbara länkar

Nedladdningslänk

Copyright © 2023 Alla rättigheter reserverade av Medfai